Anion-maandverband mix. 232st.

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 96,90

Aanbiedingsprijs: € 96,00

Anion maandverband mix. 232st.

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Anion maandverband mix. 232st.

Details

Anion WinIon maandverband mix, 232st.
Dat is een revolutionair nieuw middel voor de dagelijkse hygiëne. Revolutionair omdat het middel naast de dagelijkse hygiëne, tevens zorgt voor de bestrijding van de kwalen van de geslachtsorganen, urinewegen en het uitscheidingskanaal. Sinds kort in Nederland te verkrijgen als inlegkruisje en maandverband. Het combineert alle eigenschappen, hoewel sterk verbetert, van de bekende hygiënische verbanden, met eigenschappen die de bacteriën, virussen en een hinderlijke geur uitschakelen.

De voordelen van WinIon:
WinIon is super zacht, zeer dun, bezit een groot absorptievermogen, stopt vocht en zet het om in gel, gemaakt van 100% natuurlijk materiaal-KATOEN, ventileert uitstekend en is vederlicht, veroorzaakt geen bijwerkingen en allergieën, past zich optimaal aan de menselijke vorm, geschikt voor jong en oud en geeft de beste veiligheid tegen lekkage. Bovendien is het hygiënische verband steriel verpakt en CE en ISO gecertificeerd.

Als bestrijding tegen bacteriën en virussen:  WinIon`s eigenschap om bacteriën en virussen uit te schakelen berust op ANIONEN, die worden geproduceerd door een speciale CHIP, die is verwerkt in het hygiënische verband.

Wat is een Anion?
Een anion is een negatief elektrisch geladen ion (atoom/molecuul), die meer elektronen in zijn schillen heeft dan positieve deeltjes in zijn kern.

Hoe werkt het?
De speciale chip produceert wel 5800 anionen per cm3. Deze negatieve elektrische lading schakelt effectief de bacteriën en virussen in geslachtsorganen, urinewegen en het uitscheidings-kanaal uit. De anionen neutraliseren bacteriën en virussen, die positief geladen zijn, dringen cellen binnen en doden daar de bacteriën en virussen en beschermen zo het menselijk lichaam. Deze intensiteit van 5800 anionen per cm3 reduceert de kans op overleving en vermeerdering van deze schadelijke micro-organismen tot bijna nul.

Verdere werking:
De anionen chip doet echter nog meer. Het zet zuurstof vrij, geeft een gebalanceerde zuurgraad, vergroot de hormonale balans, versterkt de immuniteit, vermindert overspanning, verwijdert kwalijke geuren en laat vermoeidheid verdwijnen.

Bijzondere toepassingen:
De anionen chip kent verder nog bijzondere toepassingen. De anionen chip kan eenvoudig uit het hygiënische verband verwijderd worden en op zichzelf worden aangewend om infecties elders op het lichaam te bestrijden. In deze context kan de chip zowel door vrouwen en kinderen als door mannen van alle leeftijden worden gebruikt.

Presentatie:
Dag-maandverband - 10 pakje van 8st.
Nacht-maandverband - 4 pakje van 8st.
Inlegkruisje voor dagelijks gebruik - 5 pakje van 24st.

Extra informatie

Onderwerp Voor vrouwen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.