BioMedi M

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 395,00

Aanbiedingsprijs: € 380,00

Snel overzicht

BioMedi M is een apparaat om thuis te gebruiken met 300 BRT-programma's voor alternatieve behandeling van de aandoeningen van het centrale zenuwstelsel en zintuigen, van vegetatief zenuwstelsel, van het hart- en vaatstelsel, van het ademhalingsstelsel, van het spijsverteringsstelsel, van de huid en subcutane weefsels incl. demodicidosis, van gewrichten en spierstelsel, van het urine systeem en voortplanting, slecht genezende wonden en zweren, functionele stoornissen, pijn-syndromen en nog meer...

BioMedi M

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • BioMedi M

Details

Wat is BIOMEDIS?
BIOMEDIS is een apparaat of een alternatief hulpmiddel voor laagfrequente elektromagnetische therapie.
BIOMEDIS zal u helpen uw gezondheid en immuunsysteem te verbeteren en ziekte in de toekomst te voorkomen.
Hoe werkt het apparaat BIOMEDIS?
Het apparaat BIOMEDIS reproduceert informatieve signalen van ons lichaam. Elektromagnetische golven met lage intensiteit die door het apparaat worden gegenereerd, veroorzaken resonantie respons in het organisme. Zo vinden de volgende processen plaats in het lichaam: activatie van fysiologische golven van de gezonde cellen en organen, en neutralisatie van pathologische golven veroorzaakt door zieke cellen en weefsels, virussen, bacteriën en schimmels. Als gevolg daarvan herstelt het organisme het normale functioneren van zieke organen en de homeostase van zijn systemen. Bij het toepassen van BIOMEDIS gebruiken we de natuurlijke mechanismen van zelfregulering van het lichaam. Effectiviteit van het toepassen van bio-resonance therapie (BRT) wordt verklaard door de invloed op aansturende koppelingen van het aanpassingssysteem via biofysische processen die staan boven de biochemische processen in de hiërarchie van het reguleringssysteem van het lichaam. Zo worden niet alleen symptomen maar ook oorzaken van ziekten blootgesteld aan de werking. Post-klinische studies en ervaring met het toepassen van de therapie bij patiënten met verschillende ziekten laten een hoge efficiëntie en complexiteit van de werking zien door BRT. Door de toepassing van het apparaat is het mogelijk om onomkeerbare veranderingen in het lichaam te voorkomen.
Het apparaat wordt veel gebruikt, vooral in combinatie met andere behandelingsmethoden, preventie en revalidatie, waardoor deze processen worden verbeterd.
BR- therapie is in de volgende gevallen zinvol:
functionele stoornissen met een verschillende ontstaansgeschiedenis,
pijn syndromen verschillend in lokalisatie en ontstaansgeschiedenis,
slecht genezende wonden en zweren,
stoornissen van het centrale zenuwstelsel en zintuigen
- van het vegetatieve zenuwstelsel
- van het hart- en vaatstelsel
- van het ademhalingsstelsel
- van het spijsverteringsstelsel
- van de huid en subcutane weefsels, incl. demodicidosis
- van de gewrichten en het spierstelsel
- van het urine systeem en de voortplanting.. en nog meer..
BRT herstelt niet alleen de beschadigde functies van het lichaam, maar heeft ook een destructieve invloed op parasitaire organismen. Het apparaat bevat een grote lijst van anti-parasitaire programma's. Hoe moet BIOMEDIS worden gebruikt? Het is erg makkelijk om BIOMEDIS te gebruiken. Nadat u het apparaat hebt ingeschakeld, moet u de benodigde programma complexen kiezen, ze inschakelen en alles doen wat u wenst zonder aandacht te besteden aan de werking van het apparaat. Omdat het toestel klein in gewicht en grootte is (11x79x42 mm), kunt u het met u meenemen, waar u ook heen gaat. Zelfs een kind kan geleerd worden om het apparaat te gebruiken. Het apparaat maakt het mogelijk om meer dan 300 fysiotherapeutische programma's te gebruiken die complexen vormen. Elk programma vertegenwoordigt een reeks frequenties die door het apparaat gegenereerd worden met een bepaalde tijdsduur. Als het apparaat geen vereiste frequenties heeft, is er een functionele mogelijkheid om eigen programma's op te stellen, waarbij frequenties met de hand worden ingevoerd. Regime en tijd van de werking kunnen geregeld worden. Het apparaat is uitgerust met een mini USB poort voor aansluiting op de PC. Deze poort kan ook gebruikt worden als voedingsbron voor externe bron- en batterijlading. De gedetailleerde instructies bij elk apparaat kunnen helpen om de essentie van het toepassen van BIOMEDIS vrij snel te begrijpen. Een therapie bestaat uit sessies die een behandeling vormen. Elke sessie is een enkele werking door bepaalde programma's . Het is toegestaan om meerdere sessies dagelijks te doen. Relatief meer duidelijk effect wordt bereikt door een kuur-therapie.
BIOMEDIS is verboden te gebruiken in de volgende gevallen:
Bij bloedstolling, zwangerschap, borstvoeding, benigne en kanker tumoren, voor baby's jonger dan één jaar oud, bestaan van getransplanteerde organen, bestaan van de geïmplanteerde elektro cardio stimulator en pacemaker, individuele intolerantie tegen elektrische stroom (indien handelektroden worden gebruikt), epilepsie (aflevering), convulsieve aanval, aangeboren afwijkingen van het centrale zenuwstelsel, ernstige psychische aandoeningen, drugs-en alcoholische vergiftiging.

De talen van BIOMEDIS: Engels, Duits, Russisch, Grieks.
Het fysiotherapeutische apparaat BIOMEDIS heeft een EU-certificaat voor de productie van medische apparatuur en een conformiteitsverklaring.
Fabriek-garantie: 2 jaar

Extra informatie

Onderwerp Home-apparaten, alternatieve behandeling

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.